Leta i den här bloggen

torsdag 21 oktober 2010

Två dagar att minnas...

Gekås Ullared-bloggen

då jag och mina väninnor körde Ullaredsracet. Detta gör vi varje år i oktober. Alltså beställer "tjejstugan" på Ullaredscampingen och umgås intensivt.

 Vi är fem stycken men måste ha en stuga med 8 bäddar. Nä, nä, inga karlar utan det är för att vi kan inte komma upp i en våningssäng, ej heller ner. Visserligen består räddningskåren av snygga män, men de rycker nog inte ut för att hissa ner en gammal käring från loftsängen. Återstår för oss att boka så att vi alla känner mark då vi behöver kasta vårt vatten på natten.

Nu är denna resa inte enbart fokuserad på att shoppa loss i detta gigantiska varuhus, ej heller att vi ska träffa Ola Conny i brödavdelningen eller Morgan på lagret /ni har väl sett serien/. Nä det är att umgås på kvällen. Oj, oj, oj.
Efter fyra timmar där inne, med irrande blick, folk som kör på en med sikte på hälarna och faktiskt lite yrsel så ger vi oss. Intager vår stuga, pallar upp vinboxen, två snabba glas, äter en paj och sedan är det tid att mannekänga.

Ok, vi drar för persiennerna först, annars hade vi alla gånger fått publik.
Går igenom de gula kassarna noggrant. Har vi plagg så visas dessa upp på mattan som sträcker sig från hallen till altandörren. Det gäller alla plagg utom strumpor. Om det inte passar så säljer vi det till varandra eller byter nästa dag.
Mina underbara väninnor, som vanligt i djupa samtal.
Nästa dag tar vi en liten runda på två timmar och avslutar vår lillsemester på Laxbutiken och hoppas att takboxen håller och att vi får igen bakluckan.

Vid hemkomsten lägges alla fynden upp på sängen och ett fridfullt lugn infinner sig. Tog inget kort på detta eftersom jag köpte lite julklappar också

Tänk att en tur till Ullared kan bli så kul. Man behöver inte åka så långt alltid för att det ska bli en höjdare..

Inga kommentarer: