Leta i den här bloggen

måndag 26 september 2011

vilken härlig dag, man blir härligt glad...

 
men man får inte vara för glad. Det är aldrig bra. Rätt vad det är så åker man på en smäll, Ja, det kan vara vad som helst och då blir det för stora omställningar. Lagom glad är bäst.

Lördag och söndag har varit fantastiska dagar. Gick en runda inom kyrkogården. Lugnt och tyst och så hittade jag paradisäpplen. Palla äpplen just där var otänkbart men fota dem kan väl ingen förbjuda. Konstigt, men jag tycker om att gå runt och känna frid.
blomma i solsken
Läste på en gravsten att kaffeidkerskan Ida låg begravd där. Det sattes oftast upp vad de sysslat med. Mycket intressant att gå på det gamla området, men nu försvinner all historik eftersom kommande generation väljer annat sätt.
Gick genom skogen till hembygdsparken. Solen lyste genom lövverken och på bild ser det nästan ut som sommar. Träffade inte på en endaste flanör så det var liksom ingen trängsel i skogen. Ljuvligt, ljuvligt..
   Kom därefter in i hembygdsparken men gick bara igenom. Mycket barnfamiljer som satt och fikade och      det bästa var att höra glada skratt från lekparken. Nästan som i Cornelius visan.Passerade statyn MOR där någon hade förärat henne en blomma.
Konstnär Eldh har skapat denna kvinna

   Tröttnar aldrig på å-promenaden där alla bänkar var upptagna denna dag. Synd.


 
   Vid hemkomsten blev det en gin o tonic före grillningen. Kan en dag sluta bättre?Hoppas att ni har laddat batterierna i helgen
och får en bra vecka.
 
                                                   

Inga kommentarer: