Leta i den här bloggen

fredag 10 maj 2013

Oj, oj, va de e´gött vä´r....


Körde på småvägar till Båstad för att kolla allt vackert som slagit ut i skogen. Plötsligt öppnade sig en åker och där gick detta ekipage. Lugnt och fridfullt med endast en hästkraft plöjde han Sin åker. Vi stannade upp, stängde av motorn, lyssnade på vacker fågelsång och trodde att vi hamnat på en annan planet.

Vilken underbar kväll. Uppe på backarna stannade vi också till för att beundra solnedgången. Andäktigt och mäktigt.På dagen gjorde jag ett besök hos min väninna,och som vanligt hade gjort iordning lunch till oss på altanen.
Vi bara "var" och njöt i fulla drag i trädgården. Tog en "liten" sommardrink och tittade på alla hennes blomsterarrangemang.
Det är stunder man minns.

Förresten jag har inte talat om hur det var på hantverksmässan. Kanon, men jobbigt i slutet på söndagen.
Det kunde varit fler besökare för naturligtvis visade vädret sig på allra bästa sidan. Folk med trädgård rusade bara ut och hade ingen tanke på mässa. That´s life!
Mina väninnor kom och besökte mig. Förärade mig med underbaraste rosor i ett silverkrus. På lördagseftermiddagen kom kusiner från Karlshamn och Hässleholm. Snacka om entré! Jag hade inte träffat dem på länge så det var verkligen en kär överraskning.

Många besökare var intresserade av mina foton och oftast fotade de själv också. Det blev därför mycket snack om redigering och kameror. Riktigt givande och roligt.

Fick även kontakt med några andra utställare så det kändes inte ensamt en sekund.

Jag fick sålt åtta tavlor och någon som skulle återkomma. Det var jag jättenöjd med. Tack, tack.                              Här är mina fina väninnor som hela tiden pushat på.
Tog även foto på mina kusiner, suddigt och någon blundar eller gör en konstig min. Hoppas att de lyckades bättre med sina så jag kan ha få ett minne även från deras besök.
                                                             
och nu är det långhelg. Mannen är ledig hela fem dagar. Får ta det likt en inskolning för hans kommande pensionärsliv.
Idag kommer Ilaugs på grill /vad annars/. Lugnt och skönt och rosévin. Köpte två olika flaskor eftersom utbudet har blivit större för varje år. De andra dagarna får bli lite impulsivt och det kan bli hur kul som helst.
Ha en skön helg och njut av naturen. Blir nog en tur till Västersjön eller Åsen för att njuta av bokskogen och vitsipporna.

                               KRAM FRÅN MIG TILL DIG!