Leta i den här bloggen

fredag 19 mars 2010

Tjejutflykt..

som består av pensionärer som är anslutna till sitt SKTF. Det ordnas utflykter med olika teman som brukar vara av varierande slag.
Denna dag skulle vi besöka ett dockmuseum. Jo, det är dagens sanning. 12 st var vi. Det märks att vi börjar bli gamla för att vi söker oss till barndomen. Nää, skämt. Nostalgiska endast.
Detta dockmuseum låg en bra bit inne i skogen. Man höll på att sjunga den där att liten tomte tittar ut. Haren skuttar fram så fort osv...
Ett mycket trevligt värdpar tog emot oss i en liten lada. När vi öppnade dörren så strömmade god värme från öppna spisen emot oss och ett dukat bord framför. Värdinnan hade bakat 7 jo 7 sorters kakor och gott kaffe som var guld värt.
Under tiden som vi drack kaffe så berättade Gun Åberg om delar av sitt fantastiska liv och samtidigt presenterade utställningen. Ja, hon var otrolig och smittade av sig av sin enorma energi till oss alla.
Hennes man som var pensionerad flygare bjöd sen också in till deras privata bostad där vi fick läsk och godis för de som önskade.
Jag har aldrig varit i ett sånt personligt hem där de också berättade om sina resor och allt de hade skaffat sig då. Huset låg fantastiskt vacker så jag trodde att jag hamnat på hållplatsen innan paradiset.
Alla var naturligtvis saliga då vi åkte hemåt. Nu vill man bara att fler ska få ta del av detta, så det får spridas i sin bekantskapskrets.

Inga kommentarer: