Leta i den här bloggen

måndag 24 maj 2010

Utflykten med Mona..............

<


Måste bara skriva om fredagens utflykt med vårat gäng. Samling kl 9 på morgonen med champagne och små minimackor . Riktiga konstbitar. Hon förärades också av skönsång som paret Olsson författat. Inget öga var torrt.
Våran jubilar hade ingen som helst koll på vad vi skulle göra så hon höll på att spricka .
Vi åkte mot Kristianstadtrakten och varje samhälle vi passerade så sa hon ”aha, här är det” vad vi nu hade haft i Perstorp att göra. Solen sken och alla var glada.
Gjorde ett uppehåll närmare Sölvesborg där vi hade en liten picnic och så en liten drink med is som hon uppskattar på vilken tid på dygnet som helst och vem gör inte det.

Nåväl, vi hamnade i Mörrum där hon varit som flicka hos sin mormor bla och mycket minnen blev det och mycket känslor blev det och naturligtvis rördes man själv av hennes känslor.
Vet ni att det finns en sån fin fiskanläggning där, med brusande fors Mörrums ån inte att förväxla med Hammarforsens brus . Fina omgivningar.
Vi avslutade dagen i anläggningens restaurang och hela långa dagen var snart till ända. Lagom för oss pensionärer. Vi är på topp mellan 9-19.

I biktbåset med en av mina systrar.På söndagen var man utanför 50 skyltarna igen. Färden gick till Göteborg där en del från Ohm skulle spela SM i bowling. Vädret var kanon där så jag gick en runda. Ja, tro inte att jag spatserade på boulevarden. Nej, ett industriområde i Gammelstaden men solen sken ju där också.
Det var kul för att två av dem går alla gånger till final som äger rum nästa veckohelg.
Idag måndag och allt ”slarvande” har ta´t ut sin rätt. Trött som en 70 åring!! Man bör nog träna nästa gång som det blir håll-i-gång.

Inga kommentarer: