Leta i den här bloggen

onsdag 8 september 2010

Det är minsann på tiden...att jag skriver några rader. Det kan också vara så att jag inte har haft något speciellt att skriva om. Dagarna bara flyter iväg och allt är som vanligt. I fredags var vi hos Maria o Rickard på en riktig gourmé middag. Tre rätter och allt var som en symfoni i munnen. Vi såg" Här är ditt Liv" och bara slappade. Jätteskönt.
En man med karaktär.
I söndags bjöd vi Ilaugs på en åktur i nya "cittran". Vädret var underbart och vi körde på allt utom de stora tråkiga vägarna.


En tvättäkta cowboy i Nordanå.
                                                                      


Kikade in hos en "korgamagare" som hade det mesta i sitt sortiment så det blev lite smått och gott som kan vara bra att ha.Huvudmålet var "danskfallen" som ligger
vid Simlångsdalen.
Hjälp, så vackert. Det måste ha varit Eden vi kommit till. Lugnt, vackert och solen som silade sig genom bladverken i skogen. Hallelulja!!
En promenad på 800 meter och där var fallet. Fantastiskt med detta ystra porlande och blundade man så blev det riktigt melodiskt, ja en plats för en poet.
Efter denna upplevelse så hade vi turen att hitta ännu en fantastisk plats för fikapaus.

Näcken!!!! ho, ho.

Ja, sen var det bara att vända hemåt igen och avsluta på balkongen med grillad hamburgare, vin och vår sommardrink som nattfösare!

Inga kommentarer: