Leta i den här bloggen

lördag 16 augusti 2014

Höstmörkret..........

gör sig särskilt påmint i kväll när jag bänkat mig framför datorn. Nästan lite chockartat att behöva tända lamporna. Ok lite mulet också. Hoppas att det inte stör kräftskivorna.

Bengt har nu varit hemma från lasarettet i ett par veckor och har försökt att få in en rutin i vardagen. Sondmatning tre ggr om dagen och varje måltid tar ca 2,5 timmar. Det blir många timmar som han sitter med sin ställning. Dess emellan måste han vila upp sig. Konstigt nog så har han ännu inte blivit sugen på något särskilt. Nästa vecka börjas det med återbesök på olika avdelningar i Ängelholm, Lund och Malmö. Ännu en tuff tid att gå till mötes och då han även får besked om eventuell operation.Själv har jag varit upptagen med Perslunds utställning "bröllop genom tiderna". Vi har varit sex stycken frivilliga som byggt upp och planerat den. Alla har varit fulla av idéer och inspirerat varandra. I morgon är det sista dagen och vi räknar med att ca tvåhundra personer har tittat på den..
Per Lund med hustru.
        Snacka om brudlakan. Det går inte att hetsa upp
        sig under dem. Då kan de bli skrynkliga.En hel brudkista till hemmet. Den blivande bruden hade till och med sytt nattskjorta till honom. Wow!

 Sommarkortet har jag verkligen utnyttjat detta år. En massa sjukbesök till Lund har blivit att jag tjänat in kortet många gånger om.
I fredags var sista dagen för att få åka. Konduktören, eller vad heter det, tågvakten kanske. sa att vi fick resa till klockan två på natten. Så länge hade vi förstås inte tänkt oss.

Ingalill och jag tog en tur till Kristianstad. En mysig stad där city ligger på promenadavstånd från järnvägen. Vad vi gjorde?  Gick på museum och café naturligtvis.

På regionmuséet hade de en utställning som hette POP. Det handlade om musik och kläder bla som var populärt med början av 50 talet osv.

På innergården fikade vi och njöt av skuggan och bakelsekakor.

Måste också bikta mig att utanför museet satte vi oss på en bänk. tog ett glas vin så att vi skulle orka traska vidare till torget för att där njuta av dagens och titta på folk.
Är det inte så pensisar brukar göra. I alla fall vi.

Avslutar dagens inlägg  med Beatles . Blev nostalgisk och spelade en cd med dem.

Yesterday.... det var då det. I morgon är en annan dag.

Kram från mig till Dig!


Inga kommentarer: