Leta i den här bloggen

tisdag 11 december 2012

En repa på stan i lördags......


Vilket fantastiskt väder, bra kläder och kameran i högsta hugg. Det blev nästan för mycket av det goda. Jag tog bilder hej vilt. Ja, nästan som att jag aldrig skulle få nog av allt det vackra. I stan? Och, hur är det då inte i skogen.

Strosade över Nybron i sakta takt, njöt av utsikten och visst sommar som vinter lika jävla grannt /ett uttryck som en kompis använder/. Håller med.


 Vårt kära torg klätt i vinterskrud som ger en småstadskänsla. Glass på bänken på sommaren men det skulle behövts något varmare denna dag.


Eftersom jag bestämt med mannen här så skyndade vi med raska steg till Mormor Olgas fik.Målat på en vägg i stan.Det fattas en tavla "rullator staden". Visst finns det en del gamlingar men det är tur att ungdomarna också finns. Det är ju dem vi ska satsa på.


Njöt hela vägen hem för att sätta oss i fåtöljen och just det ta en liten glögg eller grögg som mannen säger.

och nu............ ringer lilla Maysan på dörren för att gemensamt gå och höra vacker musik på järnvägsmuseet. De anlände med ett gammalt tåg och sedan fick vi höra skönsång en stund inne på museet. Kvickt hem och byta för att bege sig till ett julbord hos våra goda vänner. Tack för all den goda maten.
Det var verkligen en händelserik lördag och fort gick den. Imorgon får det bli vila inomhus.
Det gick knappast att gå ut. Snacka om att vara "insnöad"

Till sist:
Tänk på att inte skriva föör långa önskelistor till tomten.

Nu blir det en runda med "dra-maten" till Ica.
Suck, pust, stånk.


Kram från mig till dig!Inga kommentarer: