Leta i den här bloggen

torsdag 10 januari 2013

Befria mig ...

från alla julprydnader som står lite överallt och bara skräpar, solen lyser in och man plötsligt ser dammet runt dem. Nää, nu får det räcka. Upp på vinden igen och så ses vi nästa år. Helgerna är över och även krämporna. Jag blev uppiggad i mellandagarna av en Mac som mannen förärade mig. Jag hade tänkt länge på det. Kanske en surfplatta, men så blev det en sån här istället. Skönt så slipper vi boka tid om den andre när vi ska gå hemma bägge. Inbakad Windows 8 och det är inte lätt att hantera den direkt. Är man envis går allt.  I veckan gjorde vi en utflykt med tåg. Raka vägen ner till Emporia i Hyllie. Mysigt att ta tåget och slippa all trafik och särskilt i rusningstider.

Hade inte tagit med kameran men det fick gå med mobilen. Här har jag tagit en del av entrén


Över 200 affärer, wow, här skulle shoppas loss. Trodde jag.
Det blev en fickspegel och en fika!!!


Sen gick jag bara runt och njöt av allt det vackra. Lite amerikanskt men där har jag aldrig varit så det var fantastiskt fint tyckte jag.
Tre plan och olika färger i sektioner.Otroligt varma och "mätta" på detta, tackade vi för oss och gick ett stenkast därifrån in på Percys restaurang i Arenan som ligger vägg i vägg och tog en jättegod lunch.Likt tågluffare hoppade vi på tåget och åkte mot Malmö. En hållplats så var vi på Triangeln. Här gick vi hela gågatan ner mot torgen och stationen. Härlig promenad och atmosfär. Julprydnaderna hängde kvar och i varje gatukorsning var en kristallampa uppsatt. Synd att inte mörkret hade infunnit sig.
Sen bara dök jag in i en affär. Folk och Rock. Snacka om nostalgi. Köpte på mig 11 skivor. Här ska "spisas"
                            
Nu hade det blivit skymning och lampan tändes på Lilla Torg. 
Lite kallt om rumpan annars hade jag satt mig på bänken.


Lite tidigt men visst börjar jag tänka på våren. Ska inhandla några tulpaner i alla fall.

Önskar er skön helg och god hälsa.
Kram från mig till dig.

Inga kommentarer: